Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo bumbiņas, samaisot un samīcot visas sastāvdaļas. Truša gaļu var aizstāt ar liesu vistas, tītara vai teļa gaļu.
Pannā sakarsē 3 ĒK eļļu, liek cepties sēnes, sīpolus un rozmarīnu. Cep uz palielas liesmas apmēram 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot. Noņem no pannas. Pannā sakarsē atlikušo eļļu, liek gaļas bumbiņas, apcep no visām pusēm zeltainas, uzliek vāku un uz ļoti mazas liesmas sautē aptuveni 15 minūtes.
Bļodā liek nomizotus avokado un saspaida ar dakšu, pieberot pavisam nedaudz sāls un piparus. Pagatavo mērci, samaisot visas sastāvdaļas. Uz šķīvjiem liek tortiljas, tām pa vidu (lai var malas uzlocīt virsū) uzsmērē avokado, pa virsu kārto sēnes, pupiņas, salātlapas. Uzliek gaļas bumbiņas un jogurta mērci. Aizloka ciet un bauda.
Lai labo garšo!