13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 iepakojums lapu salātu maisījuma12 ķirštomāti1 liels, gatavs avokado24 tīģergarneles (svaigas vai atkausētas, bet ne vārītas)100 mlolīveļļa + 4 ĒK4 ĒKbalzamiko etiķis2 ĒKsojas mērce1.5 ĒKcitronu sula4 ķiploka daiviņas1 TKProvansas garšvielas1 TKsāls pēc garšasčili pipars vai čili pārslas bagete pasniegšanai
Pagatavošana
1
Salātlapu maisījumu sadala četros lielos šķīvjos vai lēzenās bļodās.
2
Pārgriež tomātus un pievieno salātiem. Avokado sagriež 1,5 cm kubiņos un kārto uz salātiem.
3
Noņem garnelēm čaumalu līdz astei – asti atstāj.
4
Gatavo mērci, sajaucot 100 ml olīveļļu, balzametiķi, sojas mērci un citrona sulu.
5
Sakapā ķiplokus un liek pannā, kurā ir 4 ĒK sakarsētas olīveļļas. Pievieno garneles, uzkaisa sāli un čili. Cep, līdz garneles kļūst rozā, bet ne ilgāk par 3-4 minūtēm.
6
Katrai salātu porcijai pievieno 6 garneles.
7
Suliņu no pannas pievieno mērcei un visu uzlej salātiem. Pasniedz nekavējoties!
8
Ja vēlas, pasniedz ar maizi, piemēram, bageti ar ķiploku sviestu.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoBageteBalzamiko etiķisGaršvielas un garšaugiLapu salātiOlīveļļaSojas mērceTīģergarnelesČiliĶiplokiĶirštomātiZivju un jūras produktu salātiviegliIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit