20Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 vārīti kartupeļi5 vārītas olas5 gurķi10 redīsi1 diļļu bunte1 sīpolloku bunte pēc garšassāls1 ĒKkrievu sinepes1.5 lkefīrs0.5 lkvass "Ulmaņlaiku"3 ĒKcitronu sula pēc garšaskūpināts jūras asaris
Pagatavošana
1
Kartupeļus un gurķus sagriež salmiņos. Redīsus sagriež plānās šķēlēs. Olas noloba un sasmalcina. Dilles un lokus sakapā.
2
Visas sasmalcinātās sastāvdaļas liek katlā, pievieno sinepes, sāli, citronu sulu, kvasu, aukstu kefīru un samaisa.
3
Lej bļodiņās, pievieno kūpinātā asara gabaliņus un bauda, piekožot rupjmaizi.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt atdzesētuAsarisDillesGurķiKartupeļiKvassRedīsiSinepesAukstās zupasIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltīteKefīrsLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit