Foto: DELFI
Ja tev neceļas roka aukstajai zupai griezt klāt nenosakāmas izcelsmes desu, izmēģini jaunas vēsmas - auksto zupu ar kūpinātu jūras asari.
20Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 vārīti kartupeļi5 vārītas olas5 gurķi10 redīsi1 diļļu bunte1 sīpolloku bunte pēc garšassāls1 ĒKkrievu sinepes1.5 lkefīrs0.5 lkvass "Ulmaņlaiku"3 ĒKcitronu sula pēc garšaskūpināts jūras asaris

Pagatavošana

1

Kartupeļus un gurķus sagriež salmiņos. Redīsus sagriež plānās šķēlēs. Olas noloba un sasmalcina. Dilles un lokus sakapā.

2

Visas sasmalcinātās sastāvdaļas liek katlā, pievieno sinepes, sāli, citronu sulu, kvasu, aukstu kefīru un samaisa.

3

Lej bļodiņās, pievieno kūpinātā asara gabaliņus un bauda, piekožot rupjmaizi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!