14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.2 kgcūkgaļas kakla karbonāde3 lieli sīpoli1 lūdens2 TKmelnie pipari2 lauru lapas1 ĒKsāls1 TKcukurs50 getiķis 9% ŠAŠLIKA PIEDEVAI:3 sīpoli diļļu bunte sāls cukurs pēc garšasetiķis
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos. Sīpolus sagriež plānos pusapļos. Gaļu un sīpolus kārtām liek trīslitru burkā.
2
Gatavo marinādi. Ūdenī ieber garšvielas, etiķi un samaisa, līdz sāls un cukurs izšķīst. Pārlej šašliku ar marinādi. Pēc 12 stundām šašliks ir gatavs cepšanai.
3
Piedevām smalki sagriež sīpolus, pievieno sakapātas dilles, sāli, cukuru un etiķi pēc garšas, visu samaisa.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas karbonādeEtiķisLauru lapasMelnie pipariŪdensGaļas ēdieniSīpoliŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit