11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgcūkgaļas kakla karbonāde1 kgsīpoli1 ĒKsāls1 ĒKrupji malti melnie pipari1 ĒKkoriandra sēklas, saberztas piestā1 ĒKkaltēts baziliks1 ĒKsaldās paprikas pulveris1 ĒKkaltēts timiāns2 lauru lapas6 ĒKeļļa1 citrons
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež gabalos. Daļu sīpolu sasmalcina, daļu sarīvē uz rupjās rīves.
2
Liek sīpolus pie gaļas. Pieber sāli un ar rokām cītīgi mīca, kamēr sīpoli sāk suloties.
3
Pieber garšvielas, eļļu, izspiež citronu. Kārtīgi samaisa.
4
Liek gaļai virsū slogu, diennakti marinē.
5
Gaļu liek uz iesmiem vai restēm un cep.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesLīgo svētku un Jāņu receptesGrilsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksCitroniCūkgaļas karbonādeKinzaLauru lapasMelnie pipariGaļas ēdieniSīpoliTimiānsŠašliks un citi grila ēdieniPaprikas pulveris
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit