Atpūties no gaļas un pagatavo krēmīgu lēcu sautējumu, kura garšu pārbagātība tevi apžilbinās. Pasniedz to ar rīsiem un priecājies par dzīvi! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uz plīts uzkarsē dziļu pannu, liek tajā kokosriekstu eļļu, kuminu, koriandra sēklas, rīvētu ķiploku un ingveru. Pāris minūtes maisot apcep.
Lej klāt smalcinātu tomātu masu, pieber sāli, apmaisa un nedaudz pasautē.
Tad pieber lēcas, pielej ūdeni, pievieno kariju un Kajēnas piparus. Apmaisa un visu sautē uz mazas uguns zem vāka apmēram 35-40 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Ja liekas, ka virums ir par biezu, var pievienot vēl mazliet ūdens.
Kad lēcas mīkstas, pievieno kokosrieksta pienu. Apmaisa un ļauj pāris minūtes pasautēties.
Kad gatavs, pasniedz ar rīsiem, ķiršu tomātiņiem un kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!