Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Atpūties no gaļas un pagatavo krēmīgu lēcu sautējumu, kura garšu pārbagātība tevi apžilbinās. Pasniedz to ar rīsiem un priecājies par dzīvi! Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 ĒKkokosriekstu eļļa1 ĒKkumins1 ĒKkoriandra sēklas10 ķiploka daiviņas2 ĒKsarīvēts ingvers500 gkonservēti tomāti, sasmalcināti2 TKsāls1 glāzelēcas (sausas)2 glāzesūdens1 ĒKkarija pulveris vai pasta pēc garšasKajēnas pipari1 bundža kokosriekstu piena ķirštomāti kinza vai pētersīļi basmati rīsi pasniegšanai

Pagatavošana

1

Uz plīts uzkarsē dziļu pannu, liek tajā kokosriekstu eļļu, kuminu, koriandra sēklas, rīvētu ķiploku un ingveru. Pāris minūtes maisot apcep.

2

Lej klāt smalcinātu tomātu masu, pieber sāli, apmaisa un nedaudz pasautē.

3

Tad pieber lēcas, pielej ūdeni, pievieno kariju un Kajēnas piparus. Apmaisa un visu sautē uz mazas uguns zem vāka apmēram 35-40 minūtes, ik pa brīdim apmaisot. Ja liekas, ka virums ir par biezu, var pievienot vēl mazliet ūdens.

4

Kad lēcas mīkstas, pievieno kokosrieksta pienu. Apmaisa un ļauj pāris minūtes pasautēties.

5

Kad gatavs, pasniedz ar rīsiem, ķiršu tomātiņiem un kapātiem zaļumiem.

Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!