Izrādās, konservēti zaļie zirnīši piestāv ne tikai rasolam, bet arī aukstajai zupai. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 vārīti kartupeļi4 vārītas olas150 gkonservēti zaļie zirnīši0.5 garais gurķis500 gmarinētas bietes6 redīsi1 bunte diļļu1.5 lkefīrs1 ĒKsinepes pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas, kuras ir griežamas, sasmalcina un liek katlā.
2
Pievieno konservētos zirnīšus, atvēsinātu kefīru un garšvielas.
3
Visu samaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniPasniegt atdzesētuBietesDillesGurķiKartupeļiOlasRedīsiSinepesAukstās zupasviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKefīrsBez termiskas apstrādesLatviešu nacionālā virtuvesalsZaļie zirnīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit