Foto: Veronika Ļevša

Izrādās, konservēti zaļie zirnīši piestāv ne tikai rasolam, bet arī aukstajai zupai. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 vārīti kartupeļi4 vārītas olas150 gkonservēti zaļie zirnīši0.5 garais gurķis500 gmarinētas bietes6 redīsi1 bunte diļļu1.5 lkefīrs1 ĒKsinepes pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas, kuras ir griežamas, sasmalcina un liek katlā.

2

Pievieno konservētos zirnīšus, atvēsinātu kefīru un garšvielas.

3

Visu samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!