10Minūtes
16Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 garie gurķi5 redīsi300 mlbezpiedevu jogurts300 mlūdens3 ĒKcitronu sula2 ķiploka daiviņas1 pētersīļu bunte pēc garšassāls un svaigi malti melnie pipari1 TKcukurs60 mlolīveļļa1 diļļu bunte ciedru rieksti vai sasmalcināti valrieksti zaļumi gurķu šķēlītes redīsu šķēlītes olīveļļa
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas sablendē viendabīgā masā, liek katliņā un atdzesē ledusskapī.
2
Zupu lej bļodiņās, pirms pasniegšanas pārslaka ar olīveļļu, dekorē ar gurķu un redīsu šķēlēm, kapātiem zaļumiem un sasmalcinātiem riekstiem.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniPasniegt atdzesētuCiedru riekstiDillesGaršvielas un garšaugiGurķiOlīveļļaPētersīļiRedīsiĶiplokiŪdensAukstās zupasviegliCitronu sulaViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesBezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit