10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 kgvārītas bietes1.5 kgburkāni1.5 kgsīpoli1.5 kgāboli "Antonovka"500 mleļļa3 ĒKsāls5 lauru lapas smaržīgie pipari melnie graudu pipari400 mlverdošs ūdens
Pagatavošana
1
Bietes novāra, atdzesē, nomizo un sarīvē uz sakņu rīves. Burkānus un ābolus nomizo un sarīvē uz sakņu rīves. Sīpolus nomizo, sīki sagriež vai sablendē.
2
Eļļu lej katlā un uzkarsē, tad ber katlā burkānus un apmaisa.
3
Pievieno sīpolus, apmaisa un sautē aptuveni 5 minūtes.
4
Pievieno ābolus, bietes, verdošu ūdeni, sāli un sautē 25 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
5
Tad pievieno lauru lapas, piparus un pasautē vēl 5 minūtes.
6
Karstus salātus liek tīrās burkās un aizskrūvē ar vāciņiem.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemVārīšanaKonservēšanaBietesBurkāniEļļaLauru lapasMelnie pipariĀboliŪdensSalāti ziemaiviegliSīpoliIkdienas maltīteiSmaržīgie piparisalsSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit