20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūku pupas kabači3 gab.tomāti2 gab.gurķi1 gab.sīpoli pēc garšassezama eļļa pēc garšassezama sēklas1 saujapētersīļi
Pagatavošana
1
Cūku pupas izloba un novāra sālsūdenī. To var darīt jau iepriekšējā dienā.
2
Sakarsētā eļļā apcep sīpolus un pievieno kubiņos sagrieztu kabaci. Cep, līdz dārzeņi ir gatavi.
3
Tikmēr bļodā liek cūku pupas, piegriež svaigus tomātus, gurķus un pētersīļus. Kad kabači sacepušies, pievieno un visu kārtīgi samaisa.
4
Salātus aizdara ar karoti sezama eļļas, pievieno apgrauzdētas sezama sēkliņas. Pikantāku garšu cienītāji var likt šķipsnu Kajēnas piparu un ķiploka daiviņu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūku pupasGurķiKabačiPētersīļiSezama sēklasSezama eļļaTomātiDārzeņu salātiviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītePupiņu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit