10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
svaigu reņģu filejas olīveļļa citrons, izspiesta sula un norīvēta miziņa jūras sāls svaigi malti melnie pipari čili bagete pasniegšanai dilles pasniegšanai
Pagatavošana
1
Trauciņu, kurā tiks pasniegta uzkoda, pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, vienmērīgi izkaisa ar sāli, svaigi maltiem melnajiem pipariem, kapātu čili piparu un rīvētu citrona miziņu. Virs marinādes izkārto reņģu filejas ar ādu uz augšpusi.
2
Kad filejas ir sarindotas trauciņā, tās pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem un kapātu čili.
3
Reņģes pasniedz ar bagetes šķēlēm un zaļumiem.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasZivju un jūras produktu uzkodasBageteMelnie pipariOlīveļļaReņģesČiliBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit