Jolanta Roze
Svaigas, viegli iemarinētas reņģes uz bagetes šķēlēm ir lieliska uzkoda pie vīna glāzes un garšo ne sliktāk kā sardīnes vai dārgais lasis. Izsmalcināta delikatese bez kaitējuma maciņam.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

svaigu reņģu filejas olīveļļa citrons, izspiesta sula un norīvēta miziņa jūras sāls svaigi malti melnie pipari čili bagete pasniegšanai dilles pasniegšanai

Pagatavošana

1

Trauciņu, kurā tiks pasniegta uzkoda, pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, vienmērīgi izkaisa ar sāli, svaigi maltiem melnajiem pipariem, kapātu čili piparu un rīvētu citrona miziņu. Virs marinādes izkārto reņģu filejas ar ādu uz augšpusi.

2

Kad filejas ir sarindotas trauciņā, tās pārslaka ar olīveļļu un citronu sulu, pārkaisa ar sāli, pipariem un kapātu čili.

3

Reņģes pasniedz ar bagetes šķēlēm un zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!