10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 neliels kāposts1 glāzerīsi350 mltomātu mērce pēc garšaszaļumi2 lauru lapas1 kgmaltā gaļa1 sīpols, sarīvēts1 burkāns, sarīvēts3 ķiploka daiviņas, sarīvētas pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kāpostam izgriež serdi, sagriež kāpostu 1-1.5 cm biezās šķēlēs. Sagatavo maltās gaļas masu, samīcot visas sastāvdaļas.
2
Pusi kāpostu liek katla apakšā.
3
Virsū liek maltās gaļas masu un vienmērīgi izlīdzina.
4
Pārlej ar tomātu mērci, pārkaisa ar zaļumiem.
5
Tad vienmērīgā kārtā pārber ar plānu rīsu kārtiņu.
6
Virsū liek atlikušos kāpostus, lauru lapas, zaļumu atgriezumus un visu pārlej ar buljonu, līdz šķidrums sniedzas līdz kāpostiem.
7
Uzliek katlam vāku un sautē pusotru stundu uz vidējas liesmas.
8
Pasniedz ar skābo krējumu un zaļumiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasVārīšanaKrievu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniGaršvielas un garšaugiKāpostiLauru lapasMaltā gaļaRīsiTomātu mērceĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteisalsSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit