Veronika Ļevša

Zeltaina vistiņa un rīsi, kas piesūkušies ar vistas buljonu un ceptas paprikas kārdinošo aromātu. Tavi mājinieki būs sajūsmā par šo gardo maltīti! Recepti iesaka "Instagram" konta "love to cook" autore Veronika Ļevša.

45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

10 vistu kājas vai šķiņķi eļļa cepšanai2 paprikas1 sīpols5 ķiploka daiviņas pēc garšasgaršvielu maisījums vistai pēc garšaspaprikas pulveris pēc garšassāls un malti melnie pipari1.5 taserīsi3 tasesūdens zaļumi, sasmalcināti

Pagatavošana

1

Gaļu nomazgā, nosusina un apcep pannā sakarsētā eļļā līdz zeltainam brūnumam.

2

Gaļu izņem no pannas, pannā liek sasmalcinātu sīpolu, sakapātus ķiplokus un strēmelēs sagrieztas sarkanās paprikas. Maisot cep 2-3 minūtes.

3

Pievieno rīsus, paprikas pulveri, sāli, piparus, garšvielu maisījumu vistai un maisot cep vēl aptuveni minūti.

4

Pannas saturu ber karstumizturīgā veidnē vai cepammaisā, virsū izkārto apcepto vistas gaļu. Visu pārlej ar verdošu ūdeni tā, lai šķidrums būtu aptuveni divu pirkstu platumā virs rīsiem.

5

Liek iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī un cep aptuveni 30 minūtes.

6

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!