10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 iepakojums lavaša4 vārītas olas150 gKrievijas siers1 bundža konservēta tunča vai sairas savā sulā sīpols pēc garšassāls, malti melnie pipari pēc garšasmuskatrieksts majonēze dilles kausētais siers
Pagatavošana
1
Cieti vārītas olas sarīvē uz vidēji smalkas rīves. Sīpolu sasmalcina. Zivju konserviem nolej šķidrumu, ar dakšiņu sasmalcina. Sieru sarīvē. Visu sajauc kopā ar majonēzi, kapātām dillēm. Pievieno sāli, piparus un muskatriekstu pēc garšas.
2
Lavašu izklāj uz galda. Pusi lavaša pārziež ar kausēto sieru ļoti plānā kārtiņā. Lavašu pārloka uz pusēm, piespiež, lai abas puses salīp. Virsū klāj sagatavoto pildījuma masu, vienmērīgi izlīdzina un sarullē.
3
Sagatavi ietin pārtikas plēvē, notur dažas stundas ledusskapī. Pirms pasniegšanas sagriež gabaliņos.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasZivju un jūras produktu uzkodasDillesLavašsOlasTuncis savā sulāKrievijas siersMajonēzeSīpoliBez termiskas apstrādesMuskatriekstsLavaša uzkodasKausētais siers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit