Sulīgi vistas filejas gabaliņi ar karamelizētiem sīpoliem, pārklāti ar gruntīgu siera kārtu un pasniegti ar maigu kartupeļu biezeni, neatstās vienaldzīgu nevienu vakariņotāju. Recepti sātīgai maltītei iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pannā sakarsē 2 ĒK eļļas, liek cepties sīpolus, pievienojot sāli, piparus un timiānu. Ik pa laikam apmaisot, cep 20-25 minūtes, līdz sīpoli ir karamelizējušies.
Pievieno ķiplokus un cep vēl minūti, tad visu izņem no pannas un pārliek bļodiņā, pannu izslauka ar papīra dvieli.
Vistas filejas gabaliņus samaisa ar sāli, pipariem un oregano, apviļā miltos.
Pannā uzkarsē atlikušo eļļu, liek cepties gaļas gabaliņus, apcepot tos zeltainus no visām pusēm.
Pievieno karamelizētos sīpolus, buljonu un uz vidējas liesmas karsē aptuveni 10 minūtes.
Pārkaisa ar sieru un karsē vēl 2-3 minūtes, līdz siers izkusis.
Pirms pasniegšanas pārber ar kapātiem pētersīļiem. Pasniedz ar gaisīgu kartupeļu biezputru un svaigiem salātiem.
Lai labi garšo!