Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistu šķiņķīšus ierīvē ar sāli un pipariem.
Šķiņķīšus apcep sakarsētā pannā izkausētā sviestā un eļļā apmēram 4 minūtes no abām pusēm.
Gaļu izņem no pannas, atlikušajā sviestā un eļļā viegli apbrūnina gabaliņos sagrieztu sīpolu un sakapātas ķiploku daiviņas, tad pievieno šķēlītēs sagrieztas sēnes un tomātu gabaliņus savā sulā.
Pagatavotajā mērcē saliek vistu šķiņķīšus un rozmarīna zariņus.
Pannu pārklāj ar alumīnija foliju, liek līdz 180 °C
temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo vēl 15–20 minūtes.
Kamēr vistiņas gatavojas, pagatavo pastu.
Pastu pasniedz ar vistu šķiņķīšiem, biezo mērci un mikrozaļumiem svaigumam.
Skaties, iedvesmojies un našķojies kopā ar Zani Grēviņu – sestdien, 18. aprīlī, pulksten 9.20 televīzijā sievietēm "STV Pirmā!". Lai labi garšo!