Jolo virtuve - 266
Foto: Publicitātes foto
Ēdienu blogere Zane Grēviņa raidījumā "Našķoties" gatavos bagātīgu uzkodu plati, kas papildināta ar pašceptām siera standziņām un kraukšķīgiem pilngraudu krekeriem.
45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

220 gpilngraudu kviešu milti100 mlūdens TKsāls4 ĒKeļļa kumins

Pagatavošana

1

Bļodā sajauc miltus ar sāli, eļļu un ūdeni, mīklu atpūtina bļodā 10–15 minūtes.

2

Mīklu liek uz cepamā papīra, to izrullē pēc iespējas plānāk, ar otiņu pārziež ar eļļu, pārber ar šķipsniņu sāls un bagātīgi pārkaisa ar kuminu.

3

Krekeru mīklu liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo apmēram 20 minūtes, tad nedaudz atdzesē un salauž nevienādos gabalos.

Skaties, iedvesmojies un našķojies kopā ar Zani Grēviņu – sestdien, 25. aprīlī, pulksten 9.20 televīzijā sievietēm "STV Pirmā!". Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!