45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
220 gpilngraudu kviešu milti100 mlūdens TKsāls4 ĒKeļļa kumins
Pagatavošana
1
Bļodā sajauc miltus ar sāli, eļļu un ūdeni, mīklu atpūtina bļodā 10–15 minūtes.
2
Mīklu liek uz cepamā papīra, to izrullē pēc iespējas plānāk, ar otiņu pārziež ar eļļu, pārber ar šķipsniņu sāls un bagātīgi pārkaisa ar kuminu.
3
Krekeru mīklu liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo apmēram 20 minūtes, tad nedaudz atdzesē un salauž nevienādos gabalos.
Skaties, iedvesmojies un našķojies kopā ar Zani Grēviņu – sestdien, 25. aprīlī, pulksten 9.20 televīzijā sievietēm "STV Pirmā!". Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaPasniegt atdzesētuEļļaKumīnsGaļas ēdieniMakaronu ēdieniPilngraudu milti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit