"Reizēm jau var pagrēkot," teic "Instagram" konta esutijumifood saimniece Solvita Kvite-Belte, piedāvājot kūpināta jūras asara un olu salātu recepti. Šie fiksie un sātīgie salātiņi īpaši labi garšos, uzziesti uz grauzdētas maizes šķēles.
10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kūpināts jūras asaris3 vārītas olas1 liels sīpols pēc garšaskaperi pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasmajonēze pēc garšaskrējums maurloki dekoram
Pagatavošana
1
Atdala zivs mīkstumu no ādas un asakām, ar dakšu saplucina mazos gabaliņos. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Olas noloba un sakapā vai sarīvē uz rupjās rīves. Kaperus sakapā.
2
Visu liek bļodā, pievieno krējumu un majonēzi pēc garšas, apmaisa un pagaršo. Ja nepieciešams, pievieno sāli un piparus.
3
Pasniedz uz grauzdētas maizes šķēlēm, pārkaisot ar kāpātiem maurlokiem.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesLieldienu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasJūras asarisKaperiOlasSkābais krējumsSīpollokiZivju un jūras produktu salātiviegliMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādessalsLatvijas svētku receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit