50Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gķirbju sēklas, sasmalcinātas100 gsaulespuķu sēklas100 gsezama sēklas100 gvalrieksti, sasmalcināti100 gIndijas rieksti, lazdu rieksti vai mandeles, sasmalcināti50 gsaulē kaltēti tomāti30 gklijas50 gauzu pārslas50 gčia sēklas3 olas pēc garšassāls6 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Visas sausās sastāvdaļas liek bļodā, samaisa. Pievieno olas, eļļu un samaisa.
2
Ietauko formu, kurā ceps maizi.
3
Masu viegli izlīdzina formā un liek cepeškrāsnī. Tikai tad uzstāda krāsnij 175–180 grādu temperatūru un cep 35–40 minūtes.
4
Atdzesē, griež šķēlēs un pasniedz ar zaļumu sviestu (idejas meklē te) vai pesto.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesAuzu pārslasEļļaIndijas riekstiKlijasSaulespuķu sēklasSaulē kaltēti tomātiSezama sēklasMaizeĶirbju sēklasValriekstiČia sēklas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit