Pavisam vienkārši pagatavojams svaigu zemeņu, mandeļu cepumu un krēmīga rikotas siera kārtojums. Recepti iesaka kulinārijas portāls "Cook.me".
150Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 taseszemenes0.25 tasecukurs1 taserikotas siers0.5 tasekrēmsiers0.25 tasepūdercukurs1 ĒKūdens1 TKvaniļas ekstrakts1 tasemandeļu cepumi, saberzti drumstalās2 ĒKmandeles, grauzdētas putukrējums pasniegšanai
Pagatavošana
1
Vienu tasi zemeņu kopā ar cukuru sablendē viendabīgā masā. Pārējās zemenes sagriež gabaliņos.
2
Atsevišķā bļodā liek krēmsieru, rikotu, pūdercukuru, vaniļas ekstraktu, pielej ūdeni un samaisa viendabīgā masā.
3
Ņem četras glāzes, deserta traukus vai burciņas, apakšā ber kārtu sadrupināto mandeļu cepumu, tad daļu zemeņu biezeņa, zemeņu gabaliņus un krēma kārtu, tā turpinot, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.
4
Liek saldos kārtojumus ledusskapī uz pāris stundām.
5
Pirms pasniegšanas dekorē ar putukrējumu un grauzdētām mandelēm.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemSlavenību receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuCukursMandelesPūdercukursSaldais krējumsZemenesŪdensKārtojumi un šarlotesviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesCepumiRikotaKrēmsiersVaniļas ekstraktsAugļu deserti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit