30Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gurķi sāls dilles
Pagatavošana
1
Nomazgā nelielus gurķīšus, sagriež gareniski četrās daļās, liek aizvākojamā traukā, pārber ar sāli (jāpiešaujas, cik sāļi gurķi katram patīk).
2
Pieberu bagātīgi klāt sīki sakapātas svaigas vai saldētās dilles. Uldis teic, ka viņam labāk patīk saldētās, jo šķiet, ka tām ir izteiktāka garša. Traukam liek vāku virsū un nedaudz sakrata.
3
Ja vajag gurķus iemazsālīt pavisam ātri, tos ledusskapī neliek. Ja šķēles paredzētas rītdienai, liek trauku ledusskapī.
4
Ik pa laikam trauku vajag viegli sakratīt, lai sālījums ir viendabīgs.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemDillesGurķiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesLatviešu nacionālā virtuvesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit