Viktorija Kožemjakina
Šo gardo un sātīgo sautējumu vai pasniegt ar grilētu maizīti, svaigiem salātiem, kā arī ar kukurūzas vai lavaša čipsiem. Turklāt tas garšo lieliski gan silts, gan arī tad, kad jau ir atdzisis. Ēdienu stiliste un pavāre Linda Vilmansone-Virbule iesaka recepti, kas spēcinās sagurušos un sniegs spēku.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gmaltā gaļa2 sīpoli2 čili pipari2 burkāni2 paprikas1 bundžiņa konservētu pupiņu200 gkonservēti tomāti, sasmalcināti350 mltumšais alus3 TKmalts kumins1 TKmalts koriandrs pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Sīpolu un čili smalki sagriež. Burkānus un papriku sagriež nelielos kubiņos.

2

Katlā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztos dārzeņus. Pievieno maltu koriandru un kuminu.

3

Katliņa saturam pievieno gaļu un apcep. Pievieno tomātus, pupiņas un alu.

4

Ļauj visam sautēties 30 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!