50Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gmaltā gaļa2 sīpoli2 čili pipari2 burkāni2 paprikas1 bundžiņa konservētu pupiņu200 gkonservēti tomāti, sasmalcināti350 mltumšais alus3 TKmalts kumins1 TKmalts koriandrs pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sīpolu un čili smalki sagriež. Burkānus un papriku sagriež nelielos kubiņos.
2
Katlā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztos dārzeņus. Pievieno maltu koriandru un kuminu.
3
Katliņa saturam pievieno gaļu un apcep. Pievieno tomātus, pupiņas un alu.
4
Ļauj visam sautēties 30 minūtes un pēc garšas pievieno sāli.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasMeksikāņu nacionālā virtuveBurkāniKinzaKumīnsMaltā gaļaPaprikaČiliGaļas ēdieniSīpoliKonservētas pupiņasKonservēti tomātiSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit