Jolo virtuve - 329
Foto: "Edunsporto.lv" publicitātes foto

"Pēc karstas dienas pie jūras aukstā zupa ir tas ēdiens, ko visvairāk kārojas nobaudīt. Un, kurš gan neprot to pagatavot! Tomēr katram ir sava mīļākā recepte. Manā nav ne desas, ne gaļas, ne kartupeļu," tā recepti kaloriju skaitītājiem iesaka veselīga uztura un dzīvesveida bloga "Ēdunsporto" autore, fitnesa trenere Ineta Rijniece.

Lai nāktu talkā un palīdzētu saglabāt motivāciju tiem, kas apņēmušies ēst veselīgāk un vairāk nodarboties ar sportu, sadarbībā ar fitnesa treneri Inetu Rijnieci piedāvājam receptes ēdieniem ar jau aprēķinātu uzturvērtību.

20Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

2 lvājpiena kefīrs1 lmarinētas bietes (divas burciņas)5 gurķi (550 g)100 gdilles100 gsīpolloki5 vārītas olas1 ĒKsinepes pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Gurķus un zaļumus sasmalcina, olas sarīvē.

2

Visas sastāvdaļas liek katlā, pārlej ar atvēsinātu kefīru, samaisa un bauda.

Zupas (100 g) uzturvērtība:

Olbaltumvielas – 2,8 g
Ogļhidrāti – 4,2 g
Tauki – 0,9 g
Kilokalorijas – 36

Izmantojot šo kalkulatoru, vari aprēķināt savu aptuveno bāzes vielmaiņu, kā arī dienas kaloriju patēriņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!