Spirdzinoša dārzeņu aukstā zupa ar tomātu sulu

Aukstā zupa ir vienīgais ēdiens, uz ko nesas prāts tveicīgās vasaras dienās. Pavisam ātri pagatavojamas dārzeņu un tomātu sulas zupas recepti iesaka garšīgās "Instagram" lapas button_food autore Ērika Siliņa.

15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gurķis1 paprika4 tomāti0.5 sarkanais sīpols1 ķiploka daiviņa1 ĒKlaima sula pēc garšaslaima miziņa, norīvēta1 TKābolu etiķis1 TKVusteras mērce800 mlatvēsināta tomātu sula pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Visus dārzeņus sasmalcina, liek lielā bļodā vai katliņā.

2

Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa un pasniedz.

3

Ja vēlas, var pievienot sakapātus zaļumus pēc garšas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!