Jolo virtuve - 336

Aukstā zupa ir vienīgais ēdiens, uz ko nesas prāts tveicīgās vasaras dienās. Pavisam ātri pagatavojamas dārzeņu un tomātu sulas zupas recepti iesaka garšīgās "Instagram" lapas button_food autore Ērika Siliņa.

15Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gurķis1 paprika4 tomāti0.5 sarkanais sīpols1 ķiploka daiviņa1 ĒKlaima sula pēc garšaslaima miziņa, norīvēta1 TKābolu etiķis1 TKVusteras mērce800 mlatvēsināta tomātu sula pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Visus dārzeņus sasmalcina, liek lielā bļodā vai katliņā.

2

Pievieno pārējās sastāvdaļas, samaisa un pasniedz.

3

Ja vēlas, var pievienot sakapātus zaļumus pēc garšas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!