60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
MARINĀDEI:500 mlūdens2 TKsāls3 ĒKcukurs0.5 TKcitronskābe KATRĀ BURKĀ LIEK: gurķi1 bieza citrona ripa2 ķiploka daiviņas2 upeņu lapas1 mārrutka lapa1 dilles zieds3 smaržīgie pipari
Pagatavošana
1
Izkarsētās burkās liek visas sastāvdaļas.
2
Pārlej ar verdošu marinādi.
3
Pasterizē cepeškrāsnī (kā tas darāms, stāstījām šajā rakstā).
4
Atdzesē, apgriežot ar vākiem uz leju.
Lai labi garšo!
VārīšanaMarinēšanaKonservēšanaPasniegt atdzesētuCitronskābeCitroniCukursDillesGurķiMārrutkiUpenesĶiplokiŪdensMarinēšanaviegliIkdienas maltīteiSmaržīgie piparisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit