Jolo virtuve - 346
"Pēc šīs receptes gurķīši sanāk saldskābi, kraukšķīgi un pagrabā glabājas lieliski. Ideāla recepte tiem, kam nepatīk etiķa sīvums," tā praksē pārbaudītu gurķu ieburkošanas recepti iesaka mūsu lasītāja Arta Mitenberga.
60Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

MARINĀDEI:500 mlūdens2 TKsāls3 ĒKcukurs0.5 TKcitronskābe KATRĀ BURKĀ LIEK: gurķi1 bieza citrona ripa2 ķiploka daiviņas2 upeņu lapas1 mārrutka lapa1 dilles zieds3 smaržīgie pipari

Pagatavošana

1

Izkarsētās burkās liek visas sastāvdaļas.

2

Pārlej ar verdošu marinādi.

3

Pasterizē cepeškrāsnī (kā tas darāms, stāstījām šajā rakstā).

4

Atdzesē, apgriežot ar vākiem uz leju.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!