12Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
200 gstirploin (plānās filejas) steiks50 gsviests150 gšitake sēnes65 gspināti1 gab.timiāna zariņš1 gab.ķiploka daiviņa pēc garšassvaigi malti pipari pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Uzkarsē steika pannu, liec tajā sviestu. Ļauj sviestam izkust un tajā esošajiem olbaltumiem nedaudz apdegt.
2
Pievieno timiāna zariņu un saspiestu ķiploku.
3
Liec pannā steiku un cep no katras puses 1–2 minūtes, aplaistot ar karsto sviestu.
4
Noņem steiku no pannas un ļauj tam atpūsties 3 minūtes.
5
Tajā pašā sviestā apcep sēnes un spinātus.
6
Pirms pasniegšanas pārkaisi steikam sāli un piparus.
Recepti iesaka "Rimi gardēdis" šefpavārs Normunds Baranovskis.
Lai labi garšo!
CepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasMelnie pipariSpinātiĶiplokiŠitake sēnesGaļas ēdieniTimiānsLiellopa steiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit