40Minūtes
21Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
KŪKAS MASAI:400 gbio tofu bez piedevām100 ggrauzdēti Indijas rieksti1 ĒKaugu proteīnu pulveris (vaniļas)300 gdateles1 glāzerīvēts ķirbis2 ĒKkokosu eļļa1 TKkanēlis1 TKkurkuma0.5 gab.apelsīna miziņa PAMATNEI:2 glāzesauzu milti2 gab.banāni2 ĒKķirbju sēklu proteīns1 glāzerīvēts ķirbis1 ĒKkokosu eļļa1 TKkurkuma0.5 gab.apelsīna miziņa KRĒMAM:50 ggrauzdēti Indijas rieksti3 ĒKapelsīnu sula
Pagatavošana
1
Kūkas pamatnei samīci banānus ar kokosa eļļu.
2
Piemaisi citas pamatnes sastāvdaļas, liec veidnē.
3
Sablendē kūkas masas sastāvdaļas, pārlej pamatnei.
4
Cep 20–25 minūtes 200 grādu temperatūrā.
5
Krēmam sablendē riekstus un apelsīnu sulu.
6
Kad kūka atdziest, virsū liec krēmu.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVakariņu idejasBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuApelsīniDatelesIndijas riekstiKanēlisKurkumaTofuTortes un kūkasviegliIkdienas maltīteiBanāniApelsīnu sulaKokosriekstu eļļaķirbisAuzu miltiVeselīgs našķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit