ķirbju apelsīnu kūka bez miltiem
Gardums, ja vēlies būt augstākajās garšas virsotnēs, bet tai pat laikā pievērs uzmanību uzņemtajām kalorijām. Kūka ir lieliska. Tās vilinošā smarža piepilda virtuvi. Šķiet, ka gatavojot pat nevar sagaidīt, kad tā būs gatava. Tās saulainais un košais izskats uzrunā. Recepti iesaka fitnesa trenere Līga Dziļuma.
40Minūtes
21Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
KŪKAS MASAI:400 gbio tofu bez piedevām100 ggrauzdēti Indijas rieksti1 ĒKaugu proteīnu pulveris (vaniļas)300 gdateles1 glāzerīvēts ķirbis2 ĒKkokosu eļļa1 TKkanēlis1 TKkurkuma0.5 gab.apelsīna miziņa PAMATNEI:2 glāzesauzu milti2 gab.banāni2 ĒKķirbju sēklu proteīns1 glāzerīvēts ķirbis1 ĒKkokosu eļļa1 TKkurkuma0.5 gab.apelsīna miziņa KRĒMAM:50 ggrauzdēti Indijas rieksti3 ĒKapelsīnu sula

Pagatavošana

1

Kūkas pamatnei samīci banānus ar kokosa eļļu.

2

Piemaisi citas pamatnes sastāvdaļas, liec veidnē.

3

Sablendē kūkas masas sastāvdaļas, pārlej pamatnei.

4

Cep 20–25 minūtes 200 grādu temperatūrā.

5

Krēmam sablendē riekstus un apelsīnu sulu.

6

Kad kūka atdziest, virsū liec krēmu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!