Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sajauc kopā sulas, marmelādi, cukuru, "Hoisin" mērci, etiķi, sojas mērci, čili mērci, ķiploku granulas, ingveru un kukurūzas cieti.
Vistas filejas pārgriez uz pusēm.
Vistas filejas pārlej ar trešdaļu sagatavotās marinādes jeb mērcītes, marinē vismaz stundu. Atlikušo marinādi noliec maliņā.
Pannā izkausē sviestu, ber rīvmaizi un apcep, līdz tā kļūst zeltaina.
Sasmalcini brokastu pārslas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem, uz pannas izklāj cepamo papīru.
Sagatavo panējumu. Vienā bļodā ber miltus, citā – sakul olu ar pienu, trešajā bļodiņā sajauc panko rīvmaizi ar pārslām.
Vistas filejas izņem no marinādes, notecini, apviļā miltos, pēc tam – olā, visbeidzot – rīvmaizē. Kārto uz pannā ieklātā cepampapīra.
Kad visas filejas sagatavotas, pannu liec krāsnī un cep 20 minūtes, līdz tās ir zeltainas un gatavas. Izņem no krāsns.
Atlikušo marinādi uzsildi katliņā, līdz tā sabiezē.
Pirms fileju likšanas uz šķīvja, apviļā tās siltajā mērcītē, pēc tam pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.
Lai labi garšo!