Sastāvdaļas
Pagatavošana
Saldo krējumu uzsildi kopā ar vaniļu, taču nekarsē. Pēc tam atdzesē.
Atdali olu dzeltenumus, ieber masā cukuru un samaisi, taču nesaputo.
Lēnām lej masā siltu saldo krējumu un visu labi samaisi.
Šo masu salej termoizturīgās, aptuveni 150 mililitru lielās formiņās. Ja tādu nav, lej mazās keramiskās krūzītēs.
Krāsni uzkarsē 150–170 grādu temperatūrā.
Lielajā cepampannā ielej karstu ūdeni un liec tajā sapildītās formiņas. Ūdenim jābūt tik daudz, lai tas sasniedz formiņu vidus līniju.
Cep aptuveni 30–40 minūtes. Krēma konsistencei jākļūst līdzīgai želejai.
Izņem formiņas ārā no cepampannas un pilnībā atdzesē.
Pa virsu uzber līdzenu brūnā cukura slāni un apdedzini to ar degli. Ja tā nav pa rokai, vari arī ielikt krāsnī grilēšanas režīmā, bet uzmanīgi jāpieskata process.
Lai labi garšo!