30Minūtes
17Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.liels sīpols2 gab.nelieli burkāni2 gab.seleriju kāti400 mlsaldais kartupelis kubiņos400 mlturku zirņi1 gab.bundža kokosriekstu piena800 mlkale kāposts1 ĒK"extra virgin" olīveļļa200 mlūdens1 TKtimiāns1 TKProvansas garšaugi1.5 TKkurkuma0.5 TKmalti melnie pipari1 TKkūpināta paprika0.3 TKčili1 TKgaram masala3 ĒKsojas mērce
Pagatavošana
1
Sīpolu un burkānus sagriez kubiņos un viegli apcep iepriekš sakarsētā pannā.
2
Pievieno garšvielas un apmaisi, ļauj nedaudz apcepties.
3
Pievieno kubiņos sagrieztus selerijas kātus un saldo kartupeli.
4
Tos pārlej ar ūdeni, apmaisi.
5
Pannai liec vāku un atstāj visu sautēties 10 minūtes.
6
Sautējumam pievieno kokosriekstu pienu, zirņus un sojas mērci, apmaisi un atstāj sautēties vēl 5 minūtes.
7
Saplucināto keila jeb lapu kāpostu pievieno masai, iemaisi un pasautē zem vāka 1–2 minūtes.
8
Noņem pannu no plīts un atstāj ēdienu savilkties 3–5 minūtes, lai kāposts uzsilst, bet nezaudē savu košo krāsu un uzturvielas.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniBurkāniKurkumaMelnie pipariOlīveļļaSaldie kartupeļiSelerijasSojas mērceTurku zirņiČiliŪdensDārzeņu ēdieniTimiānsKokosriekstu piensKale kāpostsGaram masalaKūpināta paprikaSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit