80Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
suši rīsi nori lapas rīsu etiķis cukurs sāls Filadelfijas siers avokado lociņi kūpināts lasis sezama sēklas vāŗīta ola vasabi marinēts ingvers sojas mērce
Pagatavošana
1
Vāri suši rīsus pēc instrukcijas, kas norādīta uz paciņas.
2
Mazā katliņā ielej rīsu etiķi, kuram pievienots cukurs un sāls.
3
Nedaudz uzsildi, lai viss ātrāk izkūst.
4
Lej šķidrumu klāt rīsiem un izmaisi ar koka karoti.
5
Atdzesē rīsus.
6
Sagriez nori lapas un iemaisi tās rīsos.
7
Izmantojot konditorejas riņķi, kārto salātus pa porcijām uz servējamā šķīvja.
8
Pirmajā kārtā liec rīsus, piespied. Pēc tam – Filadelfijas sieru, avokado, lociņus, kūpinātu lasi, sezama sēklas, vārītu olu.
9
Dekorē ar vasabi, marinētu ingveru un aplej ar sojas mērci.
Lai labi garšo!
LaunagsVārīšanaPasniegt atdzesētuAvokadoCukursFiladelfijas siersIngversKūpināts lasisNori lapasOlasSezama sēklasSojas mērceSuši rīsiSīpollokiVasabiZivju un jūras produktu salātiviegliIkdienas maltīteiRīsu etiķissals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit