145Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.burkāni4 gab.ķiploku daiviņas1 ĒKbrūnais cukurs2 ĒKvīnogu kauliņu eļļa
Pagatavošana
1
Burkānus nomizo, sagriež stienīšos.
2
Pagatavo marinādi no eļļas, brūnā cukura un saspaidītiem ķiplokiem.
3
Ieliek burkānu stienīšus mērcītē, samaisa un atstāj divas stundas pamarinēties istabas temperatūrā.
4
Liek cepešpannā uz cepamā papīra, cep 200 grādu temperatūrā, kamēr sasniegta vēlamā gatavība. Ja vēlas burkānu čipsus – cep, kamēr burkāni sausāki, ja vēlas burkānus kā piedevu ēdienam, cep īsāku laiku.
5
Pasniedz kā gardu uzkodu vai kā piedevu putnu vai gaļas ēdieniem.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsDārzeņu un sēņu uzkodasBrūnais cukursVīnogu kauliņu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit