80Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
MĒRCEI:1.5 ĒKgī sviests1.5 ĒKkviešu milti1 ĒKProvansas garšaugi0.5 TKsāls310 mlpiens VIRSKĀRTAI:3 gab.svaigas bietes6 gab.kartupeļi2 ĒKrapšu eļļa0.5 TKsāls pēc garšasPiecu piparu maisījums2 gab.rozmarīna zariņi
Pagatavošana
1
Pannā sakarsē gī sviestu, pievieno garšvielas un sāli.
2
Pieliek miltus un blanšē 1–2 minūtes. Pielej siltu pienu un savāra mērcē.
3
Atstāj tajā pašā pannā vai pārlej cepeškrāsnij piemērotā cepešpannā.
4
Saknes nomizo un sagriež 2 mm strēmelēs.
5
Kārto cepešpannā vienu otrai cieši blakus. Pa virsu pārlej eļļu, pievieno sāli un piparus un šur tur sasprauž rozmarīna zariņus.
6
Cepeškrāsni sakarsē 160 grādus karstu režīmā ar ventilatoru. Cep 1 stundu. Pasniedz nedaudz atdzesētu.
VakariņasĒdieni veģetāriešiemCepšanaCepeškrāsnsPannā cepts ēdiensPasniegt atdzesētuBietesGaršvielas un garšaugiKartupeļiPipariRozmarīnsDārzeņu ēdieniviegliDārzeņu sacepumiKartupeļu sacepumiIkdienas maltīteiRapšu eļļasalsGī sviests
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit