Sīpolklopsis ir bezgala gards, sātīgs gaļas ēdiens, kas sasilda un ielīksmo. Šajās vēsajās pavasara dienās sīpolklopsis lieliski iederas, vairojot siltumu un omulību.
Lielās līnijās varētu teikt, ka viss, kas vajadzīgs, ir liellopu gaļas gabals (vislabak izvēlēties muguras gabalu), gaļas klapējamais āmurītis un pacietība. Pati gaļas klapēšana paveicama ātri – ilgākais visā procesā ir gaļas sautēšana, kuras laikā māja smaržo tik omulīgi... Apbruņojieties ar pacietību un pa to laiku sakuliet kartupeļu biezputru – kopā ar sīpolklopsi tā būs īsta garšu simfonija!
Lai labi garšo!
CepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļaLauru lapasLiellopa gaļaMelnie pipariMiltiSaldais krējumsŪdensviegliSīpolisalsSautēšana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit