Foto: Shutterstock
Sava nosaukuma dēļ sīpolklopsis izklausās mazliet pēc tāda kā ēdienu pasaules bosika. Taču tik traka jau tā klopsēšanās nemaz nav. Arī gaļas šķēļu izdauzīšana par labu vien nāk, jo beigās gaļa mutē vai kūst, un vēl kopā ar zeltainām sīpolu gredzeniem un krējuma mērcīti viss garšo debešķīgi.

Sīpolklopsis ir bezgala gards, sātīgs gaļas ēdiens, kas sasilda un ielīksmo. Šajās vēsajās pavasara dienās sīpolklopsis lieliski iederas, vairojot siltumu un omulību.

Lielās līnijās varētu teikt, ka viss, kas vajadzīgs, ir liellopu gaļas gabals (vislabak izvēlēties muguras gabalu), gaļas klapējamais āmurītis un pacietība. Pati gaļas klapēšana paveicama ātri – ilgākais visā procesā ir gaļas sautēšana, kuras laikā māja smaržo tik omulīgi... Apbruņojieties ar pacietību un pa to laiku sakuliet kartupeļu biezputru – kopā ar sīpolklopsi tā būs īsta garšu simfonija!

Lai labi garšo!

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!