900Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kggurķi4 gab.baltās paprikas1 kgsīpoli1 gab.čili4 ĒKsāls350 gcukurs1 gab.franču sinepes, burciņa2 gab.Dižonas vai angļu sinepes, burciņa3 ĒKkrievu sinepes3 ĒKkurkuma350 getiķis 9%3 ĒKkartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Sarīvē gurķus, smalki sagriež sīpolus un papriku.
2
Pieliek sāli, cukuru un atstāj visu uz nakti ledusskapī.
3
Nākamajā dienā smalki sagriež čili piparu (un pēc tam rokas pie sejas nebāž!).
4
Čili un visas pārējās sastāvdaļas (izņemot kartupeļu cieti!) liek klāt gurķu masai.
5
Visu liek vārīties līdz brīdim, kad gurķi maina krāsu.
6
Tad pievieno kartupeļu cieti (to virpirms iemaisa nelielā vēsa ūdens daudzumā), tad mirki pavāra, līdz uzsit burbuli – un burkās iekšā!
Nu tā ziema var nākt!
Pasniegt atdzesētuEtiķisGurķiKurkumaPaprikaSinepesČiliSalāti ziemaiSīpoliFranču sinepesDižonas sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit