Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katlā uzkarsē sviestu un eļļu. Sīpolus smalki sakapā, dārzeņus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
Ber katlā sīpolus, apber ar sāli un pipariem, un cep, līdz kļūst caurspīdīgi.
Tad katlā liek gaļas gabaliņus, pārber ar "garam masala" un apcep, līdz tie apbrūnējuši, aptuveni 5 minūtes.
Nākamos katlā ber ripiņās sagrieztus burkānus, nedaudz apcep.
Tad pieber kubiņos sagrieztus kartupeļus, lauru lapas un visu pārlej ar nelielu daudzumu verdoša ūdens – tā, lai gandrīz nosegtu katlā esošās sastāvdaļas. Visam ļauj sutināties 10–15 minūtes.
Kad sautējums jau iegūst vēlamo konsistenci, tam pievieno konservētos tomātus, apmaisa un ļauj pāris minūtes pasutināties. Beigās pievieno nokāstus auna jeb turku zirņus, sautējumu pakarsē vēl pāris minūtes, un viss – gatavs!
Lai gardi!