15Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
200 gmazsālīts lasis4 gab.vistas vai paipalu olas1 gab.vārīta biete120 gābolu etiķis120 gbiešu sula40 gcukurs1 gab.anīsa zvaigzne80 gkrēmsiers10 gmārrutki80 gjūraszāļu salāti
Pagatavošana
1
Vārītu bieti sagriež kubiņos.
2
Ābolu etiķi, biešu sulu, cukuru un anīsu ieliek katliņā un uzkarsē kamēr izkusis cukurs.
3
Novāra vistas olas vai paipalu olas (5 minūtes) un noloba.
4
Sagatavotajā marinādē liek bietes un olas, atstāj uz 2 stundām marinēties.
5
Lasi sagriež kubiņos, mārrutkus sajauc ar krēmsieru.
6
Bietes un olas nosusina no marinādes.
7
Visu kārto skaisti šķīvjos un dekorē ar jūraszāļu salātiem.
BrokastisLaunagsZivju un jūras produktu uzkodasOlu uzkodasBietesCukursJūras kāpostiLasisMārrutkiOlasĀbolu etiķisBez termiskas apstrādesAnīssKrēmsiers
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit