10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 glapu salātu maisījums1 gab.vārīta biete1 gab.ābols gskumbrija eļļā1 saujavalrieksti2 ĒKbaltvīna etiķis TKklasiskās sinepes2 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Svaigos lapu salātus izkārto divos šķīvjos.
2
Bieti sagriež plānās ripiņās, kārto virs salātiem.
3
Ābolu pārgriež, izgriež serdi un sagriež smalkās šķēlītēs, pievieno salātiem.
4
Salātiem uzliek skumbrijas gabaliņus, pārber valriekstus.
5
Pagatavo mērci – samaisa baltvīna etiķi, sinepes, olīveļļu, sāli un piparus, lai tā veidojas viendabīga. Mērci pārlej salātiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAuksti kūpināta skumbrijaBietesLapu salātiMelnie pipariOlīveļļaSinepesĀboliZivju un jūras produktu salātiDažādi salātiGavēņa laika ēdieniBez termiskas apstrādesValriekstiBaltvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit