20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 kgspināti3 ĒKolīveļļa2 saujasrozīnes3 gab.ķiploka daiviņas1 saujaciedru rieksti pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Rozīnes ieber traukā, pārlej ar aukstu ūdeni un uzbriedina. Pēc tam nokāš.
2
Ķiplokus sagriež plānās šķēlītēs.
3
Lielā pannā uz lielas uguns uzkarsē olīveļļu. Ber pannā ķiplokus un ciedru riekstus un apcep 1–2 minūtes.
4
Tad pannā saber spinātus, uzbriedinātās rozīnes un visu maisot sutina 5–7 minūtes, līdz spināti mīksti.
5
Pēc tam pārkaisa ar sāli un pipariem, pasniedz, kamēr vēl karsti.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensSpāņu nacionālā virtuveCiedru riekstiMelnie pipariOlīveļļaSpinātiĶiplokiKarstie salātiGavēņa laika ēdieniViegla vasaras maltīteRozīnessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit