Sastāvdaļas
Pagatavošana
Visus žāvētos augļus sagriež mazākos gabalos. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež tādos pašos gabalos kā žāvētos augļus. Pievieno cukuru, garšvielas, liķieri, citrona mizu un sulu. Atstāj istabas temperatūrā uz 24 stundām.
Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež 4 daļās. Liek uz cepamās pannas, apber ar cukuru un kanēli, pievieno sviestu. Liek līdz 170ºC temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
Maskarpones sieru uzputo kopā ar saldo krējumu, mizu no ⅔ apelsīna, cukuru un vaniļu. Pievieno apelsīnu sulu pēc garšas.
Augļu mērci liek katliņā, pievieno ābolu–cidoniju limonādi un sviestu. Ļauj vārīties uz mazas uguns 5 minūtes.
Kukurūzas cieti sajauc kopā ar ūdeni un pievieno mērcei. Pavāra vēl 2 minūtes.
Uz šķīvja kārto ceptos ābolus, pēc tam silto mērci. Virsū liek apelsīnu krēmu un visam pārrīvē apelsīna mizu.