780Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
700 gvistas fileja5 gab.ķiploka daiviņas1.25 TKsvaigs rīvēts ingvers80 ggrieķu jogurts1.25 TKgaram masala0.25 TKsvaigi malti melnie pipari1 TKmalts koriandrs0.5 TKsāls1.5 TKmalts grieķu sierāboliņš0.75 TKkumīns2 ĒKcitronu sula0.25 TKkurkuma1 TKmalti Kajēnas pipari30 gizkausēts sviests gaļas apziešanai
Pagatavošana
1
Vistu sagriež šašlika lieluma gabalos. Visas sastāvdaļas samaisa kopā un ļauj marinēties vismaz 2 stundas vai vislabāk 12 stundas izteiktai garšai.
2
Iekur grilu. Kamēr ogles kuras, sasprauž vistu uz iesmiem. Vistu liek uz grila un cep.
3
Pāri palikušo marinādi samaisa ar izkausēto sviestu un apsmērē vistu viscaur, kad tā gandrīz gatava, un tad vēl pacep, līdz skaisti brūna.
Grilēto gaļu pēc tam ēd ar “naan” maizi, grilētiem dārzeņiem un augļiem pēc izvēles, kā arī svaigu ķiploku un čili mērci.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensGrilsGaršvielas un garšaugiGrieķu jogurtsIngversKajēnas pipariKumīnsKurkumaMelnie pipariSviestsVistas filejaĶiplokividējiPasniegt nākamajā dienāCitronu sulaViegla vasaras maltītesalsGaram masalaSierāboliņšŠašliks un citi grila ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit