Foto: Ināra Lācarus
Lai gan nav pat vēl ne tuvu augusta beigām, kad cūku pupas aug griezdamās, ja tās kārojas jūnija vidū – nekas, der arī veikalā nopērkamās saldētās! Un varbūt kādam arī mājās vēl aizķērušās saldētās. Un ko tālāk? Laiks pagatavot sautējuma tipa maltīti, kurā satiekas vārītās pupiņas, žāvēta gaļiņa, šampinjoni, saldais un skābais krējums, visu noslēdzot ar smaržīgajām dillītēm! Gatavo un baudi!
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

cūku pupas sīpols4 gab.šampinjoni žāvēta gaļa saldais krējums skābais krējums sāls pipari paprikas pulveris

Sagatavošana

1

Izmanto saldētās pupas un sākumā tās novāra.

2

Tikmēr apcep sagrieztu sīpolu, pēc laika pievieno sev izvēlētajā formā sagrieztu žāvēto gaļu un pēc tam sagrieztos šampinjonus.

3

Visu sacep, pāri pārber paprikas pulveri, apmaisa un pēc garšas pievieno sāli un piparus.

4

Saceptajam saturam klāt lej mazo paciņu ar saldo krējumu, pieliek nedaudz skābo krējumu un pasutina aptuveni piecas minūtes.

5

Pašās beigās iemaisa novārītas pupas.

Gatavs ēšanai! Ja patīk, var beigās visam pāri pārkaisīt dillītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!