40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
cūku pupas sīpols4 gab.šampinjoni žāvēta gaļa saldais krējums skābais krējums sāls pipari paprikas pulveris
Pagatavošana
1
Izmanto saldētās pupas un sākumā tās novāra.
2
Tikmēr apcep sagrieztu sīpolu, pēc laika pievieno sev izvēlētajā formā sagrieztu žāvēto gaļu un pēc tam sagrieztos šampinjonus.
3
Visu sacep, pāri pārber paprikas pulveri, apmaisa un pēc garšas pievieno sāli un piparus.
4
Saceptajam saturam klāt lej mazo paciņu ar saldo krējumu, pieliek nedaudz skābo krējumu un pasutina aptuveni piecas minūtes.
5
Pašās beigās iemaisa novārītas pupas.
Gatavs ēšanai! Ja patīk, var beigās visam pāri pārkaisīt dillītes.
CepšanaCūku pupasPipariSkābais krējumsŠampinjoniŽāvēta gaļaDārzeņu ēdieniGaļas ēdieniSautējumiSīpoliPaprikas pulverisSautēšanaLatvijas svētku receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit