Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nomizo un smalki sakapā sīpolus un ķiplokus. Nomazgā pārējos dārzeņus.
Kartupeļus sagriež palielos kubiņos, brokoļus sadala mazās ziedkopās, burkānus un papriku sagriež plāksnītēs.
Lielā, dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolus aptuveni 1 minūti.
Pievieno kartupeļus un apcep 5–7 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Pievieno karija pulveri, kumīnu, koriandru, apmaisa.
Pievieno brokoļus, burkānus, papriku un ķiplokus, maisot visu apcep dažas minūtes.
Pielej dārzeņu maisījumam glāzi ūdens, uzliek vāku un pasautē aptuveni 3 minūtes.
Pievieno turku zirņus, kokosriekstu pienu, sojas mērci, zemesriekstu sviestu. Visu apmaisa, uzvāra un turpina gatavot uz mērenas uguns aptuveni 5–10 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti un mērce ir nedaudz sabiezējusi.
Beigās pievieno sulu no laima vai citrona, sāli un piparus pēc garšas.
Pasniedz kopā ar rīsiem, makaroniem vai nūdelēm.
Lai labi garšo!
Jevgēnijas padoms: "Šo ēdienu droši var salikt arī nelielos trauciņos un sasaldēt ēšanai vēlāk!"