Viss ģeniālais ir vienkāršs, šoreiz nav vajadzības pēc salātu mērces ar daudzām jo daudzām sastāvdaļām. Aizdaram īpašu garšu piešķirs konservētās kukurūzas saldenais šķidrums, tāpēc nelaid to zudumā. Ķeramies pie darba!
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Lielā bļodā ber spinātu lapas. Redīsus noskalo, nogriez kātiņu un ar asu nazi sagriez plānās ripiņās. Gurķi sagriez ceturtdaļās, lai labāk sajauktos ar citām sastāvdaļām.
Bļodā pievieno visu konservētās kukurūzas kārbu, arī šķidrumu. Sarkanās pupiņas nokās sietā un noskalo ar ūdeni, ļaujot liekajam itrumam notecēt. Tad pieber salātiem.
Izspied citrona sulu un pārlej salātiem. Pielej arī olīveļļu. Kukurūzas šķidrums, citronu sula un olīveļļa veidos labi sabalansētu garšu, kur saldenais mijas ar skābeno.
Beigās pārkaisi ar jūras sāli, svaigi maltiem pipariem un viegli apmaisi salātu sastāvdaļas, lai tās labi sajaucas.
Lai labi garšo!