Kad nākamo reizi izjutīsi kāri pēc suši, nesatin tos rullīšos, bet tā vietā pagatavo suši sacepumu! Labā lieta – to ir daudz vieglāk pagatavot nekā tradicionālos suši. Krabju un laša pildījums garšo izcili – klasika, ko nevar pārspēt!
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 glāzesrīsi3 ĒKrīsu etiķis150 gkrabju nūjiņas200 glasis4 ĒKmajonēze200 gkrēmsiers pēc garšasasā mērce zivs garšvielas sāls pipari sezama sēklas
Pagatavošana
1
Uzvāra rīsus.
2
Kad tie uzvārīti, pievieno rīsu etiķi.
3
Lasim pievieno garšvielas un to cep karstā gaisa fritierī 15 minūtes vai cepeškrāsni 200° 15-20 minūtes.
4
Bļodā samaisa majonēzi, krēmsieru, aso mērci, sāli, piparus un sagrieztas krabju nūjiņas.
5
Sasmalcina lasi, un to atliek uz vēlāku.
6
Cepešpannā izklāj rīsus, kam pāri klāj lasi un krēmsiera masu.
7
Tam pāri pārber sēklas un cep 200° 20-25 minūtes.
Lai labi garšo!
CepšanaLasisPipariRīsiZivju un jūras produktu ēdieniKrabju nūjiņasRīsu etiķisKrēmsiersZivju un jūras produktu sacepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit