Foto: DELFI

Kad nākamo reizi izjutīsi kāri pēc suši, nesatin tos rullīšos, bet tā vietā pagatavo suši sacepumu! Labā lieta to ir daudz vieglāk pagatavot nekā tradicionālos suši. Krabju un laša pildījums garšo izcili klasika, ko nevar pārspēt!

60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 glāzesrīsi3 ĒKrīsu etiķis150 gkrabju nūjiņas200 glasis4 ĒKmajonēze200 gkrēmsiers pēc garšasasā mērce zivs garšvielas sāls pipari sezama sēklas

Pagatavošana

1

Uzvāra rīsus.

2

Kad tie uzvārīti, pievieno rīsu etiķi.

3

Lasim pievieno garšvielas un to cep karstā gaisa fritierī 15 minūtes vai cepeškrāsni 200° 15-20 minūtes.

4

Bļodā samaisa majonēzi, krēmsieru, aso mērci, sāli, piparus un sagrieztas krabju nūjiņas.

5

Sasmalcina lasi, un to atliek uz vēlāku.

6

Cepešpannā izklāj rīsus, kam pāri klāj lasi un krēmsiera masu.

7

Tam pāri pārber sēklas un cep 200° 20-25 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!