40Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
gaļa vīna vai rīsu etiķis sojas mērce pipari sāls kartupeļu milti eļļa MĒRCEI: čili pipari cukurs ūdens vīnu vai rīsa etiķis saspiests ķiploks garšvielas tomātu mērce
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež 3cm kubiņos, sojas mērci sajauc ar pipariem (sāli nelieto, jo sojas mērce ir pietiekami sāļa), katru gabaliņu apmērcē mērcē, tad kartupeļu miltos un uz karstas vokpannas cep.
2
Jācep mazām porcijām, lai nesalīp. Sacepto liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.
3
Mērci sajauc un pasniedz klāt.
Iesūtīja: kristii
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensĶīniešu nacionālā virtuveAugu eļļaKartupeļu cieteCukursCūkgaļaGaršvielas un garšaugiPipariSojas mērceTomātu mērceČiliĶiplokiŪdensGaļas ēdieniviegliIkdienas maltīteiVīna etiķisRīsu etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit