25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja sāls malti melnie pipari lauru lapas1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas paprika marinēti šampinjoni saldais krējums
Pagatavošana
1
Sagriež vistas fileju gabalos un apcep uz pannas ar sāli un pipariem.
2
Liek sautēties katliņā ar nedaudz ūdeni, pievieno lauru lapu, 1 sīpolu un kādas 2-3 ķiploku daiviņas.
3
Kad tuvojas gatavībai (kas ir ļoti drīz), pieliek sasmalcinātu papriku un marinētus šampinjonus (var nopirkt pavisam mazas burciņas ar tādām smukām mazām sēnītēm, kuras nemaz nav jāgriež).
4
Uztaisa tajā visā mērcīti no saldā krējuma.
Iesūtīja: Elvucis
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensVārīšanaLauru lapasMelnie pipariMarinētas sēnesPaprikaVistas filejaĶiplokiGaļas ēdieniSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit