45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gliellopa aknas2 šķēlesbaltmaize2 ĒKsviests2 vārītas olas1 sīpols50 gsīpolloki sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Aknas nomazgāt, noņemt plēvi, sagriezt gabaliņos un apcept.
2
Baltmaizi iemērc ūdenī, tad kad izmirkusi nospiest lieko ūdeni un samalt gaļas mašīnā kopā ar aknām.
3
Samaltajai masai pievienot zeltaini apceptus sīpolus, izkausētu sviestu, sāli un piparus pievienot pēc garšas, un visu samaisīt.
4
Izlikt masu šķīvī, pa virsu dekorēt ar vārītām olu šķēlītēm un smalki sagrieztiem sīpollokiem.
Iesūtīja: Ieva
BrokastisCepšanaPasniegt atdzesētuSubproduktu uzkodasBaltmaizeLiellopa aknasMelnie pipariOlasSviestsSīpollokiviegliSīpoliIkdienas maltīteiPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit