180Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgaknas sīpoli burkāni sāls melnie pipari graudi lauru lapas sviests
Pagatavošana
1
Aknas (kādu 1kg, ja tās ir vistu, tad sirdis tur arī klāt) ar sīpolu, burkānu (veselus), sāli, pipariem, lauru lapu. Savāra, kamēr aknas mīkstas.
2
Kad sāk vārīt aknas, tad sviestu noliek plītij blakus. Lai sasilst.
3
Visu masu 3x izlaiž caur gaļasmašīnu.
4
Pieliek tai masai (vēl siltai) klāt paciņu mīksta sviesta un ar mikseri saputo.
5
Nu un viss. Liec ledusskapī, lai sastingst.
Iesūtīja: Trīne
BrokastisVārīšanaPasniegt atdzesētuSubproduktu uzkodasAknasBurkāniLauru lapasMelnie pipariSviestsviegliSīpoliIkdienas maltīteiPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit