Foto: DELFI
Vienkārši pagatavojama aknu pastēte pa Trīnes modei.
180Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 kgaknas sīpoli burkāni sāls melnie pipari graudi lauru lapas sviests

Pagatavošana

1

Aknas (kādu 1kg, ja tās ir vistu, tad sirdis tur arī klāt) ar sīpolu, burkānu (veselus), sāli, pipariem, lauru lapu. Savāra, kamēr aknas mīkstas.

2

Kad sāk vārīt aknas, tad sviestu noliek plītij blakus. Lai sasilst.

3

Visu masu 3x izlaiž caur gaļasmašīnu.

4

Pieliek tai masai (vēl siltai) klāt paciņu mīksta sviesta un ar mikseri saputo.

5

Nu un viss. Liec ledusskapī, lai sastingst.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!