Foto: DELFI
Garda aknu pastēte ikdienai vai svētku reizei.
105Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

100 gaknas20 gsviests20 gspeķis1 gab.sīpols malti melnie pipari sāls burkāns piens vai buljons

Pagatavošana

1

Sasmalcinātu sīpolu un sarīvētu burkānu apcep kopā ar speķi, pieliek gabaliņos sagrieztas aknas, uzkaisa sāli, piparus un cep, kamēr visi produkti mīksti.

2

Masu atdzesē, divas reizes izmaļ gaļas mašīnā, pieliek sviestu, nedaudz piena vai buljona, rūpīgi samaisa, kārto trauciņā un liek dzesēties.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!