105Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gaknas20 gsviests20 gspeķis1 gab.sīpols malti melnie pipari sāls burkāns piens vai buljons
Pagatavošana
1
Sasmalcinātu sīpolu un sarīvētu burkānu apcep kopā ar speķi, pieliek gabaliņos sagrieztas aknas, uzkaisa sāli, piparus un cep, kamēr visi produkti mīksti.
2
Masu atdzesē, divas reizes izmaļ gaļas mašīnā, pieliek sviestu, nedaudz piena vai buljona, rūpīgi samaisa, kārto trauciņā un liek dzesēties.
Iesūtīja: Ieva
Pannā cepts ēdiensSubproduktu uzkodasAknasBuljonsBurkāniSpeķisMelnie pipariSviestsSīpoliPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit